Harsányi: Másodszor Kakucson

Az előttünk álló hétvégén idén immáron második alkalommal látogat Kakucsra a hazai rallycross sport krémje, hiszen a szezonnyitó után a 2020-as Rallycross Országos Bajnokság utolsó előtti, negyedik futamát is a Pest megyei pályán rendezik. Az RXC Technics Motorsport versenyzője, Harsányi Zoltán legutóbb a SuperCars döntőjébe jutott a Kakucsringen, ahol akkor az 5. helyen intették le. Most is szeretne legalább ilyen jól szerepelni.

„Az előző verseny Greinbachban nem úgy sikerült számunkra, ahogy elterveztük, ezért mindenképp szeretnénk most javítani, és újból beverekedni magunkat a döntőbe Kakucson. Ott meg, mint tudjuk, már bármi megtörténhet” – fogalmazta meg a hétvégére kitűzött céljait a kilencszeres magyar bajnok.

„Bízunk benne, hogy most is olyan sokan kijönnek nekünk szurkolni, mint a legutóbbi kakucsi versenyen, és ismét megtelik a nézőtér. Úgy gondolom, a sok autó, a jó csaták és a kiváló hangulat most is garantált lesz. Reméljük, aki kijön, az nem fog csalódni. Én magam egy műszaki problémáktól mentes, élvezetes csatákkal tűzdelt versenyben bizakodom” – tekintett előre az évad utolsó előtti megmérettetésére az Evo X-es Mitsubishivel versenyző pilóta.

Forrás: Harsányi Racing

Related posts

Leave a Comment