Lementek az első előfutamok Kakucson: Kárai vezet

Kárai Tamás, Gergely Róbert, Koncseg Zoltán, Janzer György és Luigi az eredménylisták élén a különböző kategóriákban az országos bajnokság negyedik fordulójának szombati napja alapján.

A SuperCarban a greinbachi futamot kihagyó Kárai Tamás bérelte ki az első pozíciót, ő volt a leggyorsabb a szabadedzéseken és az első kvalifikációs futamon is, melyet 4,7 másodperc előnnyel nyert meg. Legközelebbi üldözőinek a Mózerek tűnnek, a futamon Mózer Attila lett a második, Mózer Márk a harmadik. Az előző két versenyt megnyerő Csucsunak azonban problémás volt a szombati napja, csak az utolsó, 10. helyen áll.

A kis létszámú, négy fővel zajló Super1600-ban Gergely Róbert kezdett leggyorsabban, Körmöczi Balázst kizárták Laczkó Lehel kiforgatásáért. Koncseg Zoltán nyerte az STC +2000 első futamát Vámosi Tibor és Antal István előtt, az STC -2000-ben, Roman Castoral távollétében Janzer György volt a leggyorsabb.

A Magyar Kupában és a többi ob-kategóriában a második előfutamot is megtartották. Előbbi sorozatban Siebel Balázs és Kailbach Gergely nyert egyet-egyet, a Swift Hybrid RX Cupban Luigi vezet mindkét futam megnyerésével. Az összes eredmény valamennyi kategóriában itt elérhető.

Vasárnapra marad a program oroszlánrésze a Kakucsringen: délelőtt megtartják a megmaradt második és harmadik kvalifikációs futamokat, délután az elődöntőket – ahol a létszám indokolja – és döntőket.

Related posts

Leave a Comment