Visszahódítaná a magyar bajnoki címet Kárai Tamás

A háromszoros SuperCars-bajnok tavaly csak bronzérmes lesz az összetettben – egy verseny kihagyásával –, idén viszont újra megnyerné a hazai sorozatot, az Eb-n való javulással egyetemben. A Kakucson tesztelt Audi S1 egyre izmosabb, motorja már 600 lóerőre és 900 Nm nyomatékra képes.

„Tavaly az EB versenyei több alkalommal ütköztek az Országos Bajnokság futamaival, így több OB-t ki kellett hagynom. Így csak a harmadik helyet szereztem meg. A magyar bajnoki címet mindenképp szeretném visszahódítani. E mellett az Európa-bajnokságon is szeretnék előrébb lépni, ennek érdekében is folynak a tesztek Kakucson” – mondta Kárai Tamás az Oroscafe.hu-nak.

„Új hátsó futóművet kapott az autó és a szoftverhibás fedélzeti számítógép, rajt-elektronika helyett is másik van. Tavaly azt mondtam, hogy körönként egy másodpercet kellene javulni. Fele megvan, a többin dolgozunk. Motorerő tekintetében már felvesszük a “nagyokkal” a versenyt, még a rajton kell alakítani, hogy az elektronika és az én együttműködésem tűpontos legyen. A múlt heti teszten volt egy kis hóesés, így a nedves pályás rajtot és kört is tudtuk gyakorolni” – részletezte az újdonságokat és a felkészülés menetét.

Ha valakivel, Kárai Tamással biztosan kell számolni az idei – hírek szerint a korábbinál is erősebb – SuperCars-mezőnyben.

Related posts

Leave a Comment