Az énekes-dalszerző Cs. Nagy Zoltán is indul az RX OB-n

Évtizedek óta motorozik, de versenyzett már ralikrosszban és pályán is a Diamond együttes frontembere – a Swift Hybrid RX Cup legújabb résztvevőjét így mutatja be a csapat:

Sokoldalú, vidám, aranytorkú csapattársunk, a motorozás nagy szerelmese. Az idei már a 36. motoros szezonja. Motorozásai során, amit főleg családi körben tesz, bejárta egész Európát, Afrika és Ázsia jelentős részét. Saját rekordja egy 2600 km –es alvás és pihenés nélküli hosszú távú túra.

1990-1996-ig motorversenyzéssel töltötte a szabadidejét, majd bekapcsolódott a négykerekű sportok világába. Itt kipróbálta magát a gokart, szlalom, a rallycross és a pályaautózás szakágakban egyaránt.

Túraautózásban OB 2. és CEZ 2. helyeket szerzett.

Az autóversenyzés mindig közel állt hozzá. 2021-ben a csapat megkereste a Swift Hybrid RX Cup sorozatban való indulás lehetőségével.

A gondolatot rövid úton tett követte, részt vett a hivatalos Rallycross teszten a számára ismeretlen pályán, az ismeretlen autóval. Az autó viselkedése, a csapat segítőkészségét látva az idei évben részt vesz a bajnokság futamain. Célja megismerni az autó határait és minél előkelőbb eredményekkel örvendeztetni meg a támogatók és szurkolók körét.

„Külön büszkeség, hogy egy ilyen nagyszerű csapathoz és új kezdeményezéshez csatlakozhatom, valamint az, hogy a fiatal briliáns tehetségek mellett, olyan ikon csapattársa lehetek, mint Maruzsi László.”

Forrás: Swift Hybrid RX Cup

Related posts

Leave a Comment