Harsányi: Marad a jól bevált Mitsubishi!

Az előttünk álló hétvégén immáron hivatalosan is megkezdődik a 2021. évi Rallycross Országos Bajnokság szezonja. Sajnos a világjárvány ezt a sportágat sem kíméli, ám ennek ellenére a király kategóriában, azaz, a Supercarsban tizenegy pilóta veszi fel a kesztyűt egymás ellen.

Természetesen az RXC Technics Motorsport csapatának oszlopos tagja Harsányi Zoltán is ott lesz a kakucsi startvonalon. A pálya adottságai miatt is parázs küzdelmekre számíthatunk, ahol mindenkinek ugyanaz lesz a cél. Ez pedig nem más, mint a győzelem.

„Nagyon szeretem, hazai pályának számít nekünk. A korábbi években is többnyire jól szerepeltünk itt” – idézte fel a Pest megyei pályával kapcsolatos élményeit Harsányi Zoli. „Sikerült futamot is nyernem! Én vagyok az egyedüli, aki minden Rallycross OB futamon részt vett, amit a kakucsi pályán rendeztek. Ezt egy összejövetelen mondták nekem” – mesélte nevetve az RXC Technics Motorsport pilótája.

„Az idei évre is marad a jól bevált Mitsubishi! Próbáltunk rajta fejleszteni, finomítani a holtszezonban, hogy még jobb legyen. Reméljük jól fog szerepelni” – ismertette Zoli a versenyautó idei állapotát.

„Nagyon erős mezőny lesz a Supercar kategóriában, emiatt már elégedett lennék, ha bejutnék a döntőbe” – vázolta az előzetes elvárásokat magával szemben a kilencszeres magyar bajnok versenyző. „Nem lesz egyszerű feladat legyőzni, a komoly technikákkal érkező ellenfeleket.”

Tehát a szezonnyitó verseny ezen a hétvégén, május 8-9.-én a Kakucs-Ringen kerül megrendezésre.

Forrás: Harsányi Racing

Related posts

Leave a Comment