Kakucs: Kárai és Mózer nyerte a szombati futamokat

Elkezdődött a Ralikrossz-ob szezonja! A Kakucs Ringen az első napon minden kategóriában két futam zajlott le. Vámosi, Castoral és mindhárom Körmöczi-testvér első helyekkel nyitott.

A Supercar kategória kilenc indulót számlál Kakucson: a nevezési listához képest Kotán Péter és Bakonyi Csaba nem indultak el a hétvégén. A kategória háromszoros bajnoka, Kárai Tamás a szokott szintet képviselve mindkét szabadedzésen leggyorsabb volt, majd megnyerte az első előfutamot Benyó Máté, a Supercarra idén váltó Koncseg Zoltán és Mózer Márk előtt.

A második futamon viszont Peugeot-jával Mózer volt a leggyorsabb, Koncseget, a szintén debütáló Luigit és Kárait megelőzve. A két előfutamgyőztes egy-egy első és negyedik hellyel egyaránt 90 ponttal vezeti a köztes eredménylistát Koncseg és Benyó előtt. Harsányi Zoltán számára nem indult jól a szezon, műszaki hiba miatt egyik futamon sem tudott elrajtolni.

A Super1600 kategória címvédője, Körmöczi Balázs két elsőséggel kezdett, így vezet a cseh Dominik Senegacgik és Lencse Zoltán előtt. Duplázott a SuperTouringCars +2000-ben Vámosi Tibor, az STC -2000-ban pedig Roman Castoral: utóbbi legközelebbi üldözője a -1600 tavalyi bajnoka, Répási Róbert. Az ő régi kategóriájában ifj. Pallag-Bozsák Csaba és Körmöczi Gergő osztoztak a két futam megnyerésén.

A Magyar Kupában Szabó Csanád, a Hankook Racer Cupban Kovács Domonkos, az MX5 Kupában Dely Domonkos, a Swift Hybrid RX Cupban Vaskó Dominik, az Astra Kupában Császár Kornél, a Junior Kupában Körmöczi Ákos vezet két előfutam alapján a köztes eredménylistában. Részletes eredmények itt találhatók.

Related posts

Leave a Comment