Négy újabb dobogó a CEZ-ben Csehországban

Castelletto után egy héttel újra versenyzett a Közép-Európai Zóna, a helyszín ezúttal Sedlčany volt, a sorozat hatodik idei állomása. Körmöczi Balázs, Vámosi Tibor és Held Zoltán újabb dobogókkal gyarapodott, és ezúttal az első háromban végzett Harsányi Zoltán is.

Harsányi a kis létszámú Supercar kategóriában képviselte a magyarokat, ahol harmadik helyen zárta a döntőt. A Super1600-ban Körmöczi Balázs a négy kvalifikációs futam után negyedik helyen állt, de végül egy második pozícióval zárta a hétvége legfontosabb szakaszát Jiři Šusta mögött – a tabellát pedig az első forduló kihagyása ellenére vezeti.

A SuperTouringCarsban is szokás szerint erősek voltak a mieink: az STC +2000-ben Vámosi Tibor ötödik helyen állt a kvalifikáció végén, de a döntőben harmadik pozíciót hozott. Ugyanitt Gabay Zion ötödik helyezettként végzett. Az STC -2000-ben pedig Held Zoltán hozta a mondhatni szokásosat, és harmadik pozícióval gyarapodott. Két hét múlva végre újra magyar bajnokit tartanak, Ausztriában, Greinbachban.

Related posts

Leave a Comment