Ezek voltak az év legjobb fotói a WRX-ben

Közönségszavazás döntött a világbajnokság legjobban sikerült fotóiról: Végh Dániel, akinek képei az Rxonline-on is megjelentek, harmadik helyet ért el akciófotójával.

A rajongók tíz fotó közül választhatták ki kedvencüket az Év fotója szavazáson – amelyet a WRX hivatalos oldala először írt ki. Az akciófotó kategóriában legtöbb voksot egy portugál fotós, Paulo Maria képe kapta: a „Barikádon keresztül” című (fent), amely a készítő elmondása szerint „100 % adrenalin”, Kristoffersson, Timmy Hansen és Grönholm száguldását ábrázolja a montalegrei pályán közvetlenül közelről.

A második legtöbb szavazatot a RX3 Európa-bajnokság spái versenyén készült kép kapta: az „Orra állt Audi” című fotót a belga Johan Hendrickx lőtte, aki a legjobb helyen volt, mikor Marat Knyazev A1-ese levegőbe emelkedett és földet ért.

Az akciófotó kategória dobogójának harmadik fokán végzett Végh Dániel, akinek fotóit az RXonline.hu is közölte a belga és német hétvégéken. Utóbbin készítette a „Küldd meg” című fotót Szabó Krisztiánról.

A „Kulisszák mögött” kategóriában szintén tíz kép versenyzett: itt ugyancsak Paulo Maria kapta a legtöbb szavazatot „Svéd sziluett” című fotójával.

Fotók: WRX

Related posts

Leave a Comment