Vasárnap tesztnap az M-Ringen

Az ob-versenynaptár új pályáján, Monorierdőn május 7-8-án versenyez először a ralikrosszbajnokság. Egy héttel előtte, május 1-jén tesztnapot szerveznek, ahol mindenkinek ajánlott a részvétel.

Megyeri Orsolya és Majerszky Gábor a következő levélben tájékoztatták a versenyzőket és csapatokat:

Mint tudjátok Monorierdőn egy új pályát nyitottunk idén februárban, mely egy multifunkciós komplexum. Motoros és autós vezetéstechnikai képzések zajlanak hétköznaponként, hétvégente vannak rendezvények, élményautózások, versenyek, autós és motoros nyílt napok stb. Alkalmas rallycross verseny lebonyolítására is, de nem a klasszikus murvás pályák közé tartozik. Bízunk benne, hogy ennek ellenére tetszeni fog a pálya nyomvonala, és izgalmas, sportszerű versenyzést láthatunk Tőletek! A rallycross pálya egy teljesen egyedi kialakítású (pályarajz csatolva), 80 % aszfalt – 20 % beton arányában, a betonos részen egy ugratóval került kialakításra. A lebonyolítás pár pontban más lesz mint a megszokott pályákon, ezért vasárnap teszt napot tartunk. Mindenkinek javasoljuk a pálya nyomvonalának tesztelését, az ugrató miatt az autók megfelelő futómű beállításával. Amennyiben nem szeretnétek tesztelni, javasoljuk, hogy nézőként látogassatok ki vasárnap, hogy legalább a pálya széléről lássátok, hogy mi lesz a fel és leengedés menete, hol lesz a rajt és a leintés, melyik nyom a joker stb.

Teszt időpontja: 05.01. vasárnap Admin: 9:00, Pályahasználat: 10:00 – 16:00-ig

Tesztre csak előnevezéssel tudunk versenyzőket fogadni, kérjük aki szeretne ezen az eseményen részt venni jelentkezzen péntekig a chronomoto/offrod felületen.

Related posts

Leave a Comment