Öt autó a SuperCars-mezőnyben Máriapócson

Az M-Ringhez hasonlóan a RabócsiRingen is kis mezőnyök várhatók a Ralikrossz-ob topkategóriáiban. A SuperCars és a Super1600 versenye is öt résztvevővel zajlik majd.

Népes, tízfős rajtráccsal indult a SuperCars az első, húsvéti máriapócsi viadalon, ezért úgy tűnt, a 2022-es szezon is az előző év nagy létszámaival folytatódik a csúcskategóriában. Monorierdőn azonban már csak négy autó állt ki: a négyszeres országos bajnok Kárai Tamás, a bajnokságban második helyet elfoglaló Koncseg Zoltán, a tavalyi második Benyó Máté, valamint Antal István. A nevezési lista szerint ők négyen indulnak június 4-5-én a RabócsiRingen, kiegészülve a szezonnyitó után újra nevező Vass Csabával.

A Super1600-ban is öten lesznek, a bajnokságot vezető Laczkó Lehel, továbbá Répási Róbert, Kovács Sámuel (ők hárman álltak dobogón az M-Ringen), akikhez Nagy Benjámin és idén először Császár Kornél csatlakozik. A kategória címvédője, Körmöczi Balázs ismét hiányozni fog.

Az STC kategóriák már kicsivel jobban mutatnak, a +2000-ben hat, -2000-ben hét, -1600-ban hat indulóval. A -2000-ben ismét indul Ficza Ferenc, a -1600-ben pedig debütálni fog ifj. Nedecki László.

A legfrissebb máriapócsi nevezési lista itt érhető el.

Related posts

Leave a Comment