Nem örül teljesen a győzelemnek Csucsu

Hamar megszerezte első győzelmét a SuperCar kategóriában Lukács Kornél, azaz Csucsu, már második versenyén az új Citroen DS3-mal Máriapócson. Mégsem örül teljesen, hiszen az eredményhez kellett Kárai Tamás leállása a döntő rajtjánál.

„Kedvezett a szerencse, mindenképpen kellett hozzá. Sajnálom, hogy Tomi beragadt a rajtba. Én annak is jobban örültem volna, egy olyan második helynek, amikor mögöttem jön és a végén elém keveredik, mert akkor legalább küzdöttünk. Így sajnos ez a küzdelem elmaradt. De ettől függetlenül (Mózer) Attilával elég jót meccseltünk az első két pozícióért” – mondta a ralikrossz-ob második versenyének megnyerése után Csucsu.

Számít arra, hogy a folytatásban megveri Kárait, ha egy az egyben harcolnak a pályán?

„Nagyon remélem, hogy több esélyem lesz legközelebb, mint most, mert ha a mostani köridőket megnézem, akkor nem sok lett volna ellene. De dolgozunk az autón, hogy gyorsuljunk köridőben is, és úgy gondolom, hogy akkor egyre több esélyem lesz majd ellene. Természetesen kell hátrafelé is nézni, mind a két Mózer nagyon gyorsan közlekedett a hétvégén, muszáj volt néznem a tükröt!”

Csucsu győzelme a fedélzetről:

Amazing Victoryat the weekend!! 🙂 Here is my onboard from the Semi-Final. Enjoy! 😀

Here is my Semi-Final Victory at the weekend!! 🙂

Közzétette: Csucsu RX – 2020. augusztus 10., hétfő

Related posts

Leave a Comment