Dupla magyar dobogó Castellettóban

Olaszországban folytatódott a CEZ, és ismét nem maradt el az eredmény a magyarok részéről: Körmöczi Balázs a Super 1600-ban szerzett második, Held Zoltán az STC MIN kategóriában harmadik helyezést.

A Közép-európai Zónában és olasz bajnokságban is ötödik fordulóként szereplő Castelletto di Branduzzo kicsi, de szívós magyar különítményt fogadott, a Super1600-ban és mindkét SuperTouringCars géposztályban jól szerepeltek a mieink. (A Supercarban ezúttal nem volt magyar induló.)

A Super1600-ban Körmöczi Balázs remekül kezdett a három kvalifikációs futamon, mindegyiken ő volt a leggyorsabb. A döntőben ezután be kellett érnie a második helyezéssel Libor Tejes mögött.

A 11 fős STC MIN-ben Held Zoltán vitézkedett, a Q2-ben második időt szerzett, végül pedig harmadikként végzett a döntőben. Az STC PLUS-ban Vámosi Tibor a kvalifikációk alapján volt a leggyorsabb egy első, egy második és egy harmadik hellyel, az elődöntőben második, a döntőben végül a negyedik hely jutott neki. Ebben a kategóriában Gabay Zion és Béke Attila is képviselték a magyarokat.

Related posts

Leave a Comment