Végre dobogón Kis Vadkutya

A harmadik sorból száguldott előre a döntőben és 24 ezredmásodperccel, de felfért a dobogóra Máriapócson a fiatal pilóta, aki hasonló folytatásban bízik.

Küzdelmes hétvégét teljesített Máriapócson ifj. Nedecki László, de ahogy fogalmazott: a sok munka után végre sikerült elérniük a hőn áhított dobogós eredményt a Hankook Racer Cupban.

„Már az előfutamokban is sikerült nagyon jó tempókat autózni, és az elődöntőt az első sorból várhattam. Ezt követően sikerült a döntőbe is bejutni, igaz csak harmadik soros rajtpozíciót foglalhattam el. Itt mindent feltettem egy lapra, és az utolsó kör utolsó méterein sikerül megszerezni a harmadik helyet csupán 24 ezreddel” – mesélte a hétvégéről Nedecki, aki természetesen hasonló eredményekben gondolkodik a folytatásban is.

„Nagyon elégedettek vagyunk és ez az eredmény rengeteg erőt ad nekünk – szeretnénk ezt a pozíciót a legtöbb versenyen megtartani vagy javítani” – tette hozzá a pilóta.

„Jelenleg az érettségire való felkészülésre fókuszálok. Természetesen az összes versenyen megpróbálunk részt venni, de ez nagyban függ az érettségi vizsgák időpontjaitól – a csapatunknak már sokféle terve van a jövővel kapcsolatosan. Köszönöm a csapatnak a precíz munkát, szponzoraimnak és szurkolóimnak a támogatást” – zárta gondolatait ifj. Nedecki László.

A cikk eredetileg az Autósport és Formula Magazinban jelent meg.

Related posts

Leave a Comment