Koncseg Zoltán az év ralikrosszversenyzője

A 2020-as szezont követően is kiválasztotta az MNASZ Off-Road Szakági Bizottsága az év legjobb ralikrosszosát. A díjat és a vele járó méretes kupát a SuperTouringCars +2000 bajnoka, Koncseg Zoltán nyerte meg.

Az elismerést a versenyző majdnem tökéletes szezonjának köszönhetően érdemelte ki: öt versenyen négy első és egy harmadik helyezést szerzett, ezzel sikeresen megvédte az STC +2000 címét. Kétszeres kategóriabajnokként 2021-ben már a legfelső szinten, a SuperCarsban folytatja.

Koncseg Zoltán korábban így összegezte 2020-as évét: „Összeértünk a kocsival és össze tudtuk rakni a rajtokat, amikkel már nem voltak gondok, mint a korábbiakban. Szinte minden összeállt, lehetett volna ötből öt győzelem is, végül csak négy lett belőle. Történt egy figyelmetlen malőr az utolsó döntőben, nagyon sajnáltam, hogy szegény Vámosi Tibinek nekimentem és kilöktem. Ezt leszámítva minden jól ment ebben a csonka szezonban!”

A kitüntetést Koncseg Zoltán a ralikrossz-ob díjátadóján vehette át, amelyre valamennyi kategória első három vagy öt legjobb helyezettje kapott meghívást. A szombaton tartott díjátadó felvétele:

Related posts

Leave a Comment