Kistuki: Lassan elkészül az Unikornis

A terv szerint az előző szezont kihagyó Takács Oliver idén már élves bevetéseken indul a Super1600-as Audi A1-gyel a magyar bajnokságban és CEZ-ben – célja pedig, hogy év végén a dobogóra álljon az autóval.

„Nagy pillanatok állnak mögöttem. Épül egy „Unikornis” nekem, és apuka lettem, így igazoltan kihagytam egy évet. Mindenkinek az életében, így csapatunknál is vannak örömteli, boldog pillanatok, és hullámvölgyek is, legyen szó akár egy nehezebb időszakról, vagy egy célról, aminek elérése igazi kihívást jelent. Már hiányzott a benzingőz, de most nagy reményekkel indulunk neki a 2022-es idénynek” – olvashatók Kistuki szavai a TMC csapat oldalán.

„A két éve épülő teljesen egyedi gyártású AUDI A1 S1600 speciális Rallycross versenyautóm lassan elkészül, ami csapatunk eddigi történetének a legnagyobb szabású projektje. Számos szakember fáradhatatlan munkájának eredménye ez, és nagyon várjuk, hogy a tervezőasztalon elkészített számítások és tervezések mit fognak mutatni a pályán. Gyönyörű már most is! Állítólag Albert Einstein mondta egyszer: „Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről NEM tud, és megvalósítja.” Na, ezek vagyunk mi a TMC-ben!

Közben megszületett a kislányom, ami hatalmas öröm nekem, és az egész család számára is. A tévhitekkel ellentétben ígérhetem, hogy a stopperórán ennek nem lesz nyoma! Feleségem és Ő a legnagyobb szurkolóim közé tartoznak, nem lesz gond. Apának köszönhetem, hogy újabbnál újabb ötletei, szakmai tapasztalata, pozitív energiája, életöröme, lelkesedése és Anya szeretete, soha el nem fáradó tettvágya engem is tűzbe tud hozni minden verseny előtt. A motiváló emberek, egy jó csapat és a család abban segítenek, hogy erőt vegyek magamon, amikor egy verseny baleset, fáradtság, vagy hétköznapi gondok maguk alá gyűrnének és eltántorítanának. Végig együtt dolgoztunk ezalatt is tovább a TMC sikeres futamain barátaimmal, csapattársaimmal.

Az elmúlt évben több “buli” versenyen vettem részt egy Subaru Impreza volánja mögött, és szimulátoroztam, ami tökéletes volt szinten tartásnak. A mostani évet főleg az AUDI tesztelésével fogjuk tölteni, hiszen semmilyen beállításunk nincs hozzá annyira egyedi, ezért a beállítások száma megszámlálhatatlan. Bízok benne, hogy ennek az évadnak a végén is dobogóra állhatunk, mint eddig szinte mindegyik futamon, ahol rajthoz álltam.”

Related posts

Leave a Comment