Nevezési lista: Tíz SuperCar Fuglauban

Osztrák házigazdák, csehek, egy visszatérő Wieszt Jankó személyében: ők vállalkoztak a versenyzésre hétvégén Fuglauban.

A magyar és az osztrák bajnokság is versenyez június 25-26-án a fuglaui MJP Racing Arenában, ahol a két nemzet ralikrosszosainak, plusz számos cseh vendégnek köszönhetően minden kategóriában erős a létszám: a szervező nevezési listája szerint a SuperCars 10, a Super1600 nyolc, az STC +2000 hét, az STC -2000 10, az STC -1600 pedig 15 fős lesz.

A csúcskategória négy állandó magyarja, Kárai Tamás, Benyó Máté, Koncseg Zoltán és Antal István mellé négy osztrák csatlakozik: Alois Höller, Siegfried Kandlbinder, Tristan Ekker és Roland Rohrer. Lesz két cseh is, Ales Fucik és Marek Joura.

A Super1600-ba egy régi ismerős adta le nevezését: az egykor SuperCarsban is győzelmeket szerző Wieszt Jankó, aki Suzuki Swifttel indul a terv szerint. Itt egy osztrák, Raphael Dirnberger, valamint szintén egy cseh, Jan Ratajsky csatlakozik a magyarokhoz.

Fele-fele arányban alkotják a hazaiak és a vendégek a két nagyobb STC kategóriát, a -1600-ban viszont kisebbségben lesznek a magyarok, csak öten indulnak, míg osztrákok kilencen. A teljes nevezési lista itt található meg.

Related posts

Leave a Comment