Visszatér a ralikrosszba Bészi

Az előző szezont kényszerből kihagyta, idén viszont újra elindul az STC +2000-ben a kategória 2018-as bajnoka, Szikszai Bészi. Idén három különböző autóval versenyez, Citroen C2 R2-vel és BMW M3-mal ralizni is fog itthon és a környező országokban.

„A harmadik csapásvonal pedig a fehér M3-as BMW, amivel az Országos Rallycross bajnokságon szeretnék vitézkedni a SuperTouringCars 2000+ kategóriájában, s jelen állás szerint mindegyik versenyen részt szeretnénk venni” – mondta a RallyFeelingnek Bészi, aki a négy hazai és három külföldi versenyen is ott tervez lenni.

A teljes szezon egyúttal azt jelenti, hogy a cél a bajnoki cím: az Inter Europe Team versenyzője szerint jó esélyei vannak a trófea visszaszerzésére.

„Mivel már voltam bajnok is, illetve második helyezett is év végén, ezért én azt gondolom, hogy nem egy nagyképű kijelentés lenne azt mondani, hogy a bajnoki címért szeretnék harcba szállni, mindenképp ez a cél, persze meglátjuk, hogy ebből mi fog kisülni. Lesznek ott mások is ilyesfajta tervekkel. Jelen állás szerint ha jól tudom, Koncseg Zoli kategóriát vált, igazából ő volt az egyetlen olyan ellenfél, akivel nem tudtam mit kezdeni. Ha ő kiesik, akkor talán reális esélyem lehet harcba szállni az elsőségért, de ez majd úgy is menet közben derül ki” – mondta Bészi az interjúban.

Related posts

Leave a Comment